جلسه کمیته علمی سومین همایش "علوم انسانی قرآن بنیان"
16 آبان 1400
جلسه کمیته علمی سومین همایش "علوم انسانی قرآن بنیان"

اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش "علوم انسانی قرآن بنیان" در مرداد ماه سال جاری با حضور هجده نفر از اساتید دانشگاه  برگزار شد.

دکتر حمیدرضا بصیری دبیر علمی این همایش اعلام کرد: اعضای کمیته علمی همایش "علوم انسانی قرآن بنیان" ترکیبی از اساتید با سابقه و فرهیخته در رشته های مختلف علوم انسانی می باشد.

وی افزود: در این جلسه پس از استماع دیدگاه های اساتید محترم در رابطه با برگزاری همایش، محورهای همایش سوم علوم انسانی قرآن بنیان که در تیر ماه ۱۴۰۰ برگزار می شود به تصویب رسید.

همچنین مقرر شد سه پیش همایش و نشست علمی تا تاریخ برگزاری همایش از سوی اساتید بزرگوار کمیته علمی برگزار شود.

دکتر بصیری اضافه کرد: با توجه به اینکه این همایش به صورت دو سالانه برگزار شده و دارای دبیرخانه دائمی در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی می باشد.

در این جلسه نسبت به اهداف و محورهای همایش های بعدی نیز گفتگوها و پیشنهادهایی مطرح شد.

در ابتدای این جلسه، دبیر علمی این همایش، گزارشی از دو همایش سابق و منشورات آن ارائه کرد.

دکتر بصیری محورهای مصوب را به شرح زیر اعلام کرد:

لازم به ذکر است این همایش در ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ برگزار شده و فرصت ارسال مقالات(حداکثر۴۵۰۰ کلمه) تا تاریخ ۱۵ دی ماه سال جاری می باشد.

فرهیختگان محترم از طریق آدرس ایمیل Qura3@atu.ac.ir  می توانند مقالات خود را ارسال فرمایند.