دومین جلسه کمیته علمی سومین همایش "علوم انسانی قرآن بنیان" برگزار شد.
20 بهمن 1400
دومین جلسه کمیته علمی سومین همایش "علوم انسانی قرآن بنیان" برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه این همایش، روز سه شنبه نوزدهم بهمن کمیته علمی همایش "علوم انسانی قرآن بنیان در مبانی و آرای علامه طباطبائی" با حضور اکثریت اعضا برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر حمیدرضا بصیری گزارشی از روند دریافت مقالات ارسالی و نیز برگزاری دو پیش همایش مرتبط ارائه کردند. دبیر این همایش از چگونگی داوری مقالات و نحوه برگزاری مراسم افتتاحیه در روز ۲۳ اسفند سال جاری مطالبی را به اطلاع حاضران رساند. سپس اعضای محترم کمیته علمی دیدگاه های خود را در رابطه با همایش سال جاری و نیز برگزاری همایش چهارم بیان کردند.
گفتنی است همایش "علوم انسانی قرآن بنیان" به صورت دو سالانه از سوی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری برخی مراکز علمی دیگر برگزار شده و سومین نوبت این همایش روز ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ در دانشگاه علامه طباطبائی واقع در دهکده المپیک برگزار می شود.